Hotel Restaurant Zeeland
Kaaij 6, 4691 EE Tholen
T. 0166 - 604297
Hotel Restaurant Zeeland: 3 sterren hotel Tholen

Restaurant Zeeland


Direct reserveren


In het restaurant met een huiselijke ambiance kunt u genieten van voornamelijk visspecialiteiten en seizoengebonden gerechten. Maar voor de liefhebber van vleesgerechten is er ook voldoende keus.
Er wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit en versheid van onze producten, daarom worden alle soepen en sauzen door de chef zelf bereid.

Restaurant Zeeland werkt met verse seizoengebonden producten. Van 1 april tot half juli is het seizoen van de Oosterschelde kreeft. In ons homarium is het mogelijk schaal- en schelpdieren langer vers te houden zodat U de hele zomer kunt genieten van deze delicatesse. In de zomermaanden is er veel aanbod van verse schaal- en schelpdieren, wij serveren een heerlijke fruit-de-mer. U dient hiervoor wel tevoren te reserveren. Vanaf juli wordt U verwend met heerlijke gekookte mosselen, geserveerd met frites, salade en sausjes.

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse groenten van het seizoen, en in de wintermaanden ontbreken natuurlijk de wildgerechten niet op de kaart. Voor groepen verzorgen wij in samenspraak samengestelde menu’s.

Voor eenvoudige gerechten en gebruik van uw lunch is de brasserie uitstekend geschikt. Ook kunt U hier gezellig een kopje koffie drinken en genieten van een warme appelpunt.

De lunchkaart bestaat uit een ruime keuze aan gerechten, uiteenlopend van broodje Tholen (met paling, garnalen en zalm) tot een boerenomelet. Ook vindt U op de kaart warme gerechten allen geserveerd met frites en een frisse salade.

Partijen

Wij verzorgen BBQ op locatie. Natuurlijk kunt u ook uw bruiloft, verjaardag of familiebijeenkomst, bedrijfsfeestje of reünie bij ons in het restaurant vieren. U kunt bij Restaurant Zeeland al uw wensen kenbaar maken en er zal voor U een feestavond verzorgd worden geheel volgens uw wensen.

Reserveren restaurant

Online reserveren

Let op: u plaatst een verzoek tot reservering. Pas na bevestiging door Restaurant Zeeland is uw reservering definitief.

:
reCAPTCHA
Bezig met versturen